Dealer worden

Wordt u onze volgende dealer?

Nidum Design Beds maakt handgemaakte design bedden. Samen met een team van designers, architecten en de beste partners in materiaalsoorten weten wij altijd in te spelen op de nieuwe trends en ontwikkelingen.

Buiten dat wij alles handgemaakt en op wens van de klant kunnen maken, werken wij ook met een standaard collectie. Samen met Keijser&Co hebben wij een mooie collectie samengesteld waarbij de meubels van Keijser&Co als inspiratiebron zijn gebruikt.

Waarom Nidum Design Beds?

Wij zorgen ervoor dat wij volledig naar u wens zullen werken. Wij kunnen u volledig ontzorgen op alle volgende processen die voor en na de verkoop plaats zullen vinden. Heeft u liever dat u dit zelf in eigen hand heeft? Geen probleem, ook dat is mogelijk! Samen met u zullen wij kijken naar een passende samenwerking dat volledig bij uw speciaalzaak past.

  • Wij zijn zeer flexibel en meedenkend
  • Wij kunnen snel leveren (3 tot 5 weken)
  • U heeft geen minimale afnameverplichting

Voor de slaapspeciaalzaak:

Wij begrijpen dat technisch slapen een van jullie specialiteiten is. Daarom is het uiteraard ook mogelijk de bedden zonder matras te bestellen. Mocht je niet de mogelijkheid hebben om zelf te leveren en instaleren bij de klant dan kunnen wij dit ook verzorgen. Kortom, alles is mogelijk.

Voor de interieurspeciaalzaak:

Wij werken samen met Master Matras, een aangemeten matras. Zo bent u volledig ontzorgt als het gaat over technisch slapen of het uitzoeken van het perfecte matras. Hierdoor hoeft u zich alleen maar te richten op het samenstellen van het perfecte bed voor uw klant.

Dealer worden?

Het lijkt ons leuk om een keer kennis met u te maken! Graag komen wij langs bij u in uw showroom om de mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken. Lijkt het u ook interessant? Mail dan naar info@nidumdesignbeds.com of bel naar 0418 – 743102.