Altijd de perfecte ondersteuning!

Elk Nidum Design Bed is voorzien van het Master Matras. Met het Master Matras ben je verzekerd van een matras dat perfect altijd aansluit op jouw lichaam.

De opbouw van het matras bestaat uit twee lagen. De ondersteuning vanuit de pocketveren-modules en het comfort vanuit de comfortlaag boven op de pocketveren. De onderste laag is verdeeld in 10 losse zones pocketvering waarbij elk lichaamsdeel een passende ondersteuning krijgt in verschillende hardheden. De bovenlaag zorgt voor het comfort. Deze laag kan bestaan uit koudschuim, traagschuim of latex.

Het matras wordt ingedeeld aan de hand van persoonlijke kenmerken. Zo wordt er een indeling gemaakt die perfect aansluit op het lichaam. Een extra voordeel van het Master Matras is dat het matras is opgebouwd uit losse elementen. Hierdoor is de indeling achteraf altijd aan te passen.

De klant hoeft zelf niet te kiezen!

Zekerheid van een goede nachtrust.

Om er zeker van te zijn dat het matras de juiste ondersteuning geeft bellen wij de klant 6 weken na levering van het matras. Tijdens dit gesprek horen wij graag dat de ondersteuning goed is. Mocht de klant toch het gevoel hebben dat het nog beter kan? Dan bieden wij de service aan om kosteloos thuis mee te kijken om het slaapgenot nog beter te maken.

Zo is de klant altijd verzekerd van een goede nachtrust!

Meer informatie over het Master Matras? Bel 0418 743 102 of mail naar info@nidumdesignbeds.com