Maak jouw project compleet met een Nidum design bed!

Nidum Design Beds toevoegen aan jouw project?

Ben jij een interieurarchitect of interieurontwerper? En heb jij een mooi project voor het bouwen of verbouwen van een woning of hotelkamer? Dan willen wij jou daar graag bij helpen!

Nidum Design Beds maakt design bedden op maat. Wij kunnen alle designs, materiaalsoorten en kleuren verwerken die jij wenst. Wij kijken er naar uit om van jouw design werkelijkheid te maken!

Waarom Nidum Design Beds?

Zie ons als jouw collega. Wij werken met korte lijntjes, reageren snel en wij kunnen jouw ontwerp altijd ontwikkelen! In een team van vakkundige mensen hebben wij alles in huis om een design bed op maat te maken.

Ook kunnen wij meedenken in het ontwerp van het bed, een 3D ontwerp maken van het idee, de levering en de nazorg hiervan!

  • Wij zijn zeer flexibel en meedenkend
  • Wij kunnen snel leveren (3-5 weken)
  • Geen minimale afnameverplichting
  • Geen ontwerp- of ontwikkelkosten

Altijd lekker slapen met het Master Matras!

Wij werken samen met Master Matras, een aangemeten matras. Zo ben je ook volledig ontzorgt als het gaat over technisch slapen of het uitzoeken van het perfecte matras. Hierdoor hoef je alleen maar te richten op de leuke dingen, het samenstellen van het perfecte bed voor jouw klant. Kijk bij Matras voor meer informatie.

Interesse?

Het lijkt ons leuk om een keer kennis met jou te maken! Graag nodigen wij je uit in onze showroom in Grave om de mogelijkheden te bespreken. Lijkt het jou ook leuk? Mail dan naar info@nidumdesignbeds.com of bel naar 0418 – 743102 of kom gezellig langs!